Spannendste Winkelstraat In Middelburg

13-03-18 was de Langeviele even de spannendste winkelstraat van Middelburg, op deze dag bezocht Alberto Stegeman de winkelstraat voor zijn programma undercover in Nederland.

Lees hier het hele artikel.

Bron: PZC

Gepubliceerd: Maart 2018

Si-Sa-Soep niet alleen meer in de Langeviele

MIDDELBURG – Na theehuis Honeypie kan Goes binnenkort weer een Middelburgse ondernemer verwelkomen. Sjaantje van der Tang hoopt in april de tweede vestiging van haar winkel Si-sa-soep te openen aan de Grote Kade 44.

Lees het volledige artikel hier

Bron: PZC

Gepubliceerd: februari 2018

Langeviele in top van leukste winkelstraten van het land

MIDDELBURG - De Langeviele in Middelburg is één van de leukste winkelstraten van Nederland. Dat blijkt uit de verkiezing voor deNLstreets Awards. De winkel 'Indistrieel' in Middelburg behoort ook tot de top van Nederland.

Klik hier voor het hele artikel.

Bron: Omroepzeeland

Gepubliceerd: maart 2016

ANWB Kampioen 2017

Iedere maand de trots van een stad

Het leukste straatje van Middelburg? Dat wordt moeilijk! Al die smalle zijstraatjes met hun prachtige gevelteksten zijn mooi. We kiezen voor de Langeviele omdat je er zo heerlijk kunt winkelen en er de beste bolussen eet.

Voor het hele artikel klik hier.

Bron: ANWB

Gepubliceerd: juni 2016

Zeelandtravel Over De Langeviele

De Langeviele is een belangrijke winkelstraat in Middelburg. De straat begint tegenover de historische Kloveniersdoelen en gaat 500 meter rechtdoor naar de Pottenmarkt/Plein 40. Achter de Pottenmarkt ligt de Markt dat het hart van het stadscentrum is. 

Voor het complete artikel klik hier.

Bron: Zeelandtravel.nl

Gepubliceerd: december 2015