Welkom In De Gezelligste Winkelstraat Van Middelburg

Welkom op de website van de gezelligste winkelstraat van Middelburg, de Langeviele winkelstraat! In de Langeviele winkelstraat vindt je diverse winkels, grote winkels, kleine winkels, grote merken en kleine zelfstandigen. Van speelgoed tot een compleet nieuwe outfit, in de Langeviele winkelstraat kun je het allemaal vinden! En dat allemaal in de gezelligste winkelstraat van Middelburg, de Langeviele winkelstraat.

Naast de winkelstraat zijn er ook een aantal dingen te beleven in en rondom de gezelligste winkelstraat van Middelburg, zo is er een rondvaartboot die je mee neemt door de oude grachten van Middelburg. Ook is er de mogelijkheid om het oude stadhuis van Middelburg te bezoeken, dit vijfhonderd jaar oude monument met gotische vensters, rood-witte luiken, torentjes en vijfentwintig beelden van Zeeuwse graven en gravinnen is in het hoogseizoen zes dagen per week te bezoeken. Naast het oude stadhuis zijn er in de Langeviele winkelstraat nog 46 monumentale panden te vinden, dit maakt de Langeviele winkelstraat een van de belangrijkste straten van monumentaal Middelburg.

Hou je meer van lekker eten en drinken, ook dan zit je in de Langeviele winkelstraat goed. Er zijn namelijk een aantal leuke restaurantjes en de markt van Middelburg is niet ver weg. Zo is er voor eenieder wat wils en kan jong en oud zich prima vermaken in de gezelligste winkelstraat van Middelburg, de Langeviele!